Презентація збірки поетичних творів Олександра Бабенка «Солнце в лучах»

15 листопада 2018 року в краєзнавчому музеї було презентовано поетичну збірку віршів і пісень Олександра Степановича Бабенка «Солнце в лучах». У книзі розміщені вірші, пісні, памфлети і вітання, створені у 80-90-х роках ХХ сторіччя.

Відкрила захід голова правління ГО «Інноваційні обрії України», завідувач кафедри української і зарубіжної літератури, кандидат філологічних наук, доцент Шарова Тетяна Михайлівна, яка вказала на особливості збірки, наголосила на актуальності подібних видань, подякувала синові О. Бабенка Геннадію Олександровичу, який зробив неоціненний вклад в історію літератури – надрукував твори батька.

 

 

Під час презентації збірки «Солнце в лучах» студенти філологічного факультету МДПУ імені Богдана Хмельницького читали твори напам’ять, співали пісні. З вітальними словами на презентації збірки виступили:

  • син письменника Геннадій Олександрович Бабенко;
  • заступник голови громадської організації «Союз краєзнавців Мелітопольщини» Валерій Васильович Сакун; 
  • музиканта, співак Хілько Сергій;
  • вчитель-методист, завідувач хоровим відділенням Мелітопольської музичної школи №1 Олександр Іванович Дем’яненко; 
  • художник, автор прози, викладач, Лауреат Всеукраїнського форуму національних культур Вилен Миколайович Усіков;
  • голова Мелітопольської секції Запорізького об’єднання композиторів, художнього керівника і диригента муніципального духового оркестру м. Мелітополя Павло Костиц.

Завершився захід музичною композицією Суховій Лідії. Усі присутні під час презентації поетичної збірки «Солнце в лучах» отримали задоволення від художнього слова та насолодилися музичним співом виконавців.

 

 

Інформацію підготувала  доцент  Шарова Тетяна Михайлівна