Нестандартно та креативно: філологи інсценізували п’єсу Т.Шевченка «Назар Стодоля»

05 листопада 2019 року на занятті з історії української літератури здобувачі вищої освіти ІІ курсу представили свої таланти, уміння та здібності на заключному занятті з вивчення творчості Кобзаря. Заняття проводилося членом ГО «Інноваційні обрії України», доцентом кафедри української і зарубіжної літератури Т.М.Шарова.

 

 

Завдання студенти вбачали у тому, щоб передати дух української нації, колорит української ментальності, а також думки, наміри та прагнення Шевченка у вирішенні конкретних питань, які були актуальними у тогочасній дійсності. Під час інсценізації уривку з твору «Назар Стодоля» було використано українські костюми, декорації, в аудиторії лунала мова часів ХІХ століття.

 

 

По завершенню заняття студенти висловили слова вдячності викладачу Шаровій Т.М. та поділилися думками з приводу таких видів та форм роботи на заняттях.

Приємно те, що здобувачі вищої освіти активно долучилися до такого виду робі. Надалі вбачаємо креативно та нестандартно підходити до вивчення творчості українських письменників, оскільки сучасна молодь прагне до змін в освіті.

Крокуймо уперед, будуймо майбуття разом із молоддю!

 

Інформацію підготувала доцент Шарова Т.М.