Якісна освіта в умовах карантину

12 травня 2020 р. відбувся методичний семінар кандидата філологічних наук, доцента Шарової Т.М. на тему «Якісна освіта в умовах карантину. Використання інтерактивних ресурсів у фаховій підготовці здобувача вищої освіти». До семінару долучились науково-педагогічні працівники кафедри та активно приймали участь у обговорені.

Під час методичного семінару доцент Шарова Т.М. доповіла про важливість онлайн навчання, особливо у період пандемії (карантину). Було відібрано до перегляду три онлайн платформи – Edera, Prometeus, ВУМ. Під час семінару використовувалася функція демонстрування екрану. Доцент відтворювала та пояснювала процес онлайн навчання, побудову курсів, їх переваги та недоліки.

Відбувся розгляд сертифікатів кожної онлайн платформи. Також, було надано перелік онлайн курсів, які проходила Шарова Т.М. Викладачі задавали питання, щодо того, як швидко надходять сертифікати, чи складні питання, чи відповідають тестові питання наданому матеріалу під час лекції тощо.

 

 

На всі питання доцент з радістю відповіла та ділилася власним досвідом. Тому, було вирішено активізувати увагу на вивчені інтерактивних ресурсів у фаховій підготовці здобувача вищої освіти та вивчати інноваційні методи викладання.

 

Інформацію підготувала Коваленко А.С.