Науково-практичний круглий стіл

22 травня 2020 р. відбувся науково-практичний круглий стіл для філологів «Цифрова епоха: інфографіка як спосіб візуалізації художнього контенту», під час якого надавались методичні поради усім зацікавленим особам, хто любить художнє слово та опікується питаннями діджиталізації освітнього процесу.

 

 

Круглий стіл було проведено доцентом кафедри української і зарубіжної літератури Шаровою Т.М., яка акцентувала увагу на тому, що це перший круглий стіл на кафедрі української і зарубіжної літератури, присвячений питанням візуалізації. Надалі ця робота буде продовжуватися, під час якої буде надаватись методична допомога філологам у формуванні власного портфоліо за допомогою різноманітних способів створення візуального контенту.

 

 

Практичний досвід підтвердив, що працювати з інфографікою досить легко під час вивчення художніх творів, коли відбувається процес візуального сприйняття тексту та усвідомлення його змісту. Такий спосіб художньої візуалізації є актуальним не лише для вчителів-предметників, а й для тих людей, то цікавиться літературою.

 

Інформацію підготувала доцент Шарова Т.М.