Академічна доброчесність та шкільний аудит

16 травня 2020 року доцент Шаров С.В. взяв участь у вебінарі  «Академічна доброчесність та шкільний аудит», який відбувся сьогодні під патронатом  SAIUP (Проект сприяння академічній доброчесності в Україні). Головував на вебінарі координатор проекту Тарас Тимочко.

Спікером був директор департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти Юрій Вергун, який торкнувся важливих аспектів забезпечення академічної доброчесності у школі, що використовуються для внутрішнього та зовнішнього аудиту закладів освіти.

 

 

Після докладної доповіді першого спікера Тарас Тимочко ознайомив учасників вебінару із доповіддю та презентацією на тему «Академічна доброчесність в закладах середньої освіти», надав цінні поради та висвітлив основні політики, які стосуються дотримання академічної доброчесності.

Наприкінці спеціаліст проекту SAIUP Яна Чапайло промодерувала відповіді на запитання, які були задані напередодні заходу, а також написані у чаті під час вебінару.

Щодо вебінару слід відзначити змістовні доповіді, гарні презентації, корисну інформацію стосовно дотримання академічної доброчесності у закладах освіти.

Дякуємо організаторам  за цікавий та корисний захід!

 

Підготував інформацію доцент Шаров С.В.