Результати Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу «СТЕЖКАМИ КАМЕНЯРА»

Сьогодні, 20 квітня 2021 р., було оголошено результати Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу «СТЕЖКАМИ КАМЕНЯРА». Модерувала захід координаторка проєкту Ольга Нижник.

 

 

Від нашої Громадської Організації були присутніми Тетяна Шарова та Сергій Шаров, які також були у складі жюрі Всейкраїнського конкурсу.

 

 

Усього на адресу оргкомітету Конкурсу надійшло 1070 учнівських робіт у чотирьох номінаціях – «Проза», «Поезія», «Драматургія» та «Найкраща ілюстрація до творів Івана Франка».  

 

 

Під час оголошення результатів Конкурсу в онлайн форматі були озвучені прізвища переможців. Приємно було бачити усміхнені обличчя переможців, вчителів, які готували своїх вихованців, а також задоволення від результату на обличчях батьків переможців та учасників. Велика кількість приємних коментарів під час онлайн-зустрічі свідчить про успішний результат Конкурсу та небайдужість усіх учасників проекту до українського слова.

 

 

Наголошу на тому, що Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра» було засновано за ініціативи Міжнародного фонду Івана Франка у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, громадською організацією «Львівське товариство» у місті Києві та Львівським національним університетом ім. Івана Франка.

 

Щира вдячність організаторам Конкурсу, членам журі, учасникам, меценатам та спонсорам, які допомагають в організації та проведенні Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу «Стежками Каменяра». Разом ми сила!