Обговорення питань акредитації освітньо-професійних програм молодшого бакалавра

13 травня 2021 року о 14:00 член ГО «Інноваційні обрії України», професор Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Тетяна Шарова долучилася до обговорення актуальних питань проблеми підготовки і акредитації освітньо-професійних програм молодшого бакалавра.  

 

Захід «Проблеми підготовки і акредитації освітньо-професійних програм молодшого бакалавра» було організовано на платформі Zoom Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. Під час онлайн зустрічі було обговорено наступні питання:

 

1. Особливості освітнього рівня молодшого бакалавра (О. Шаров).

2. Застосування критеріїв, за якими оцінюється акредитації ОП (О. Єременко).

3. Академічна доброчесність в освітньому процесі (І. Назаров).

4. Процедура акредитації ОП (Г. Денискіна).

 

Модератором заходу була заступник голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти д.філ.н. професор Олена Єременко. Вона виступила із доповіддю «Застосування критеріїв, за якими оцінюється акредитації ОП».  

 

 

Про особливості освітнього рівня молодшого бакалавра було озвучено інформацію директором директорату фахової передвищої, вищої освіти Олегом Шаровим.  

 

 

Цікавою та інформативною була доповідь представника Національного агентства Івана Назарова на тему «Академічна доброчесність в освітньому процесі». Завершено захід презентацією та доповіддю Ганни Денискіної на тему: «Процедура акредитації ОП».

Наостанок можна сказати, що такі вебінари дозволяють зануритися в атмосферу розуміння якісного освітнього процесу.