Встановлено поріг балів «склав/не склав» з іноземних мов, математики і фізики у 2021 році

Встановлено поріг балів «склав/не склав» з іноземних мов, математики і фізики у 2021 році

 

17 червня 2021 року при Українському центрі оцінювання якості освіти відбулось засідання експертної комісії з питань визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання, що використовується під час прийому до закладів освіти. На порядку денному було 4 питання, де представлено вступне слово в.о. директора  УЦОЯО Валерія БОЙКА, а також встановлення порогового балу «склав/не склав» з іноземних мов, математики і фізики у 2021 році.

До складу експертної комісії з питань визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання, що використовується під час прийому до закладів освіти від Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного увійшла доктор філологічних наук, професор кафедри суспільно-гуманітарних наук Тетяна ШАРОВА.

 

 

Члени експертної комісії з питань визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання, що використовується під час прийому до закладів освіти розглянули висновки регіональних експертних груп щодо порога «склав/не склав», а також робочої групи Українського центру оцінювання якості освіти щодо статистичних характеристик ЗНО та визначення за методом Ангоффа-Беука певного значення порога «склав/не склав».

За результатами голосування встановлено такий поріг балів «склав/не склав» з іноземних мов (німецька, іспанська, французька, англійська) у 2021 році – 18 б.

За результатами голосування встановлено такий поріг балів «склав/не склав» з математики у 2021 році – 10 б.

За результатами голосування встановлено такий поріг балів «склав/не склав» з фізики у 2021 році – 12б.

 

Доктор філологічних наук, професор

кафедри суспільно-гуманітарних наук

Тетяна ШАРОВА