Ділимося лайфхаками педагогічної кухні

23 жовтня 2021 р. член ГО «Інноваційні обрії України», доцент кафедри суспільно-гуманітарних наук Таврійського державного агротехнологічного університету імені Богдана Хмельницького А. Землянська взяла участь у Магістральній (не)конференції mini-EdCamp Melitopol Boarding Liceum «Ми знаємо про успіх УСЕ». Це не перша участь представників ГО у всеукраїнських та регіональних освітніх заходів. Цього разу А. Землянська виступила у ролі спікера конференції для активних освітян з м. Мелітополя, Києва, Вінніци, Запоріжжя та ін. з темою «Постер-сесія – покажи себе!».

 

 

Вона поділилася з присутніми вчителями закладів середньої та професійної освіти, викладачами університетів та здобувачами вищої освіти секретами успішної підготовки постера як способу презентації результатів своєї творчої, наукової, дослідницько-пошукової діяльності та власним досвідом організації і проведення постер-сесій у формі колоквіумів, конференцій, воркшопів тощо.

 

 

Інформація була корисна педагогам, що готують здобувачів освіти до захисту наукових робіт МАН, Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт; прагнуть розвивати у своїх учнях/студентах так звані «м’які навички» (soft skills), зокрема креативність, критичне мислення, здатність до співпраці й спілкування; працівників позашкільних закладів освіти та представників молодіжних організацій, з якими сучасна молодь набуває вмінь і навичок впливати на громадську думку та аргументувати свою позицію тощо. 

 

 

Було наголошено, що постер-сесія – досить продуктивна форма й на постійній основі впроваджується в позааудиторну роботу науково-педагогічних працівників ТДАТУ імені Д. Моторного.

 

Інформацію підготувала Землянська А.В.