Цілі сталого розвитку: імплементація ключових подій в Україні

02 листопада 2021 р. голова Правління ГО «Інноваційні обрії України» Тетяна ШАРОВА та заступник голови Правління ГО «Інноваційні обрії України» Сергій ШАРОВ долучились до семінару УкрІНТЕІ з підвищення кваліфікації на тему «ЦІЛІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ: ПРОБЛЕМИ ВПРОВАДЖЕННЯ ТА ЗАВДАННЯ ДЛЯ СФЕРИ НАУКИ, ТЕХНОЛОГІЙ ТА ІННОВАЦІЙ». Спікеркою заходу була Людмила Мусіна.

 

 

Семінар транслювався в режимі онлайн та був доступний усім зацікавленим особам. Доповідачка торкнулась питання Цілей сталого розвитку (ЦСР), зокрема акцентувала увагу на проблемах впровадження та завданнях для сфери науки, технологій та інновацій до 2030 року.

Цікавими були моменти, коли спікера торкалась питання процесу імплементації ЦСР на рівні ООН. Було презентовано схематично механізм сприяння розвитку технологій. Також доречною була інформація щодо графіку оглядів прогресу у досягненні ЦСР на Політичних Форумах Високого Рівня ООН. Для присутніх на семінарі п. Людмила представила ключові події імплементації ЦСР в Україні.

Акцентуємо увагу на тому, що це не перший захід, у якому беруть участь члени ГО «Інноваційні обрії України». Свого часу члени ГО були учасниками проєкту «Цілі сталого розвитку для громадських активістів» (ПРООН). Члени ГО є активними організаторами та учасниками семінарів, вебінарів, майстер-класів з питань трактування цілі сталого розвитку №4 «Якісна освіта».

 

 

Захід було організовано з-за підтримки співробітників УкрІНТЕІ з метою підвищення кваліфікації та надання певних роз’яснень щодо цілей сталого розвитку в Україні. Семінару УкрІНТЕІ з підвищення кваліфікації на тему «Цілі сталого розвитку: проблеми впровадження та завдання для сфери науки, технологій та інновацій» проведено в дистанційному режимі на високому рівні.

 

Професор Тетяна Шарова