Участь в онлайн заході «Кейс-клуб у вашому навчальному закладі: для кого та навіщо»

Члени ГО «Інноваційні обрії України», зокрема Сергій ШАРОВ, взяли участь у заході «Кейс-клуб у вашому навчальному закладі: для кого та навіщо», що проходив в онлайн режимі з використанням Zoom. Організатором заходу виступили IREX in UkraineПроєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» та «Мріємо та діємо».

 

 

Учасниками заходу стали викладачі, студенти закладів вищої освіти, коледжів, закладів професійно-технічної освіти з різних регіонів, зокрема Запорізької, Херсонської, Одеської, Рівненської та інших областей. Спікерка Сніжана Леу-Севериненко зазначила, що даний захід є одним із напрямків діяльності Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Спікер Ярослав Жидик, який є учасником та переможцем всеукраїнських та міжнародних кейс-чемпіонаті, поділився власним досвідом про створення кейс-клубу у закладі вищої освіти, висвітлив різні кейси, в яких він брав участь.

 

 

На заході була презентована книга «Майже Настільної Книги Про Кейси», яка містить теоретичну інформацію про кейси, приклади кейсів тощо. Організатори заходу пообіцяли надіслати електронний варіант посібника кожному з учасників.

 

Інформацію підготував доцент Сергій ШАРОВ