Вчитись ніколи не пізно: практичні інструменти сертифікатної програми

15 листопада 2021 року на базі Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного під керівництвом Голови Правління Громадської організації "Інноваційні обрії України", д.філ.н., професора Тетяни Шарової для слухачів сертифікатної освітньої програми «Вербалізація і візуалізація в науці та освіті» було проведено семінар на тему: «Візуалізація даних в сучасному просторі».

Під час презентації Т.Шарова акцентувала увагу на особливостях візуалізації даних у сучасному просторі. Було наголошено на тому, що інформація, яка представлена за допомогою графічних об’єктів значно краще сприймається та запам’ятовується, оскільки йде зорове сприйняття та візуальне переосмислення.

Слухачам сертифікатної освітньої програми було запропоновано виконати завдання, яке вони із задоволенням презентували у віртуальній кімнаті під час заняття. Семінар проходив на платформі ZOOM. Спікер і слухачі уміло використовували можливості дистанційного навчання, демонстрували екран, надавали спільний доступ для користування додатками Google. Слухачі сертифікатної програми були активними учасниками семінару.

 

 

 

Підготувала професор Тетяна Шарова