Участь у вебінарі «Публікація статей у хижацьких виданнях: наслідки для дослідників та університетів»

30.11.2021 року член ГО «Інноваційні обрії України», завідувач кафедри комппютерних наук ДТАДУ Сергій ШАРОВ взяв участь у вебінарі «Публікація статей у хижацьких виданнях: наслідки для дослідників та університетів». Захід був проведений у межах реалізації проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic IQ). Мова заходу – англійська.

 

 

Участь у заході була безкоштовна за умови попередньої регістрації. Вебірна був проведений на платформі Zoom. Спікером заходу були Діна ВЬОРТКІНА (Dr. Dina Vyortkina), директорка Офісу інформації та навчальних технологій Коледжу освіти Університету штату Флорида (Director of the Office of Information and Instructional Technologies in the FSU College of Education).

 

Про актуальність теми хижацьких журналів свідчить велика кількість учасників заходу, яких було більше 200! Крім того, всім учасникам були надіслані матеріали вебірнару, а саме:  презентацію, перекладену на українську мову; покликання на запис вебінару українською та англійською мовою; посилання на підбірку ресурсів на тему хижацьких видань, яку демонструвала лекторка під час доповіді.

 

 

Дякуємо організаторам заходу за якісну підготовку та корисні ресурси! Надалі також плануємо брати участь у різноманітних заходах, організованих за ініціативою проєкту Academic IQ.

 

 

Підготував доцент Сергій ШАРОВ