Участь у тренінгу «Успішна онлайн подія від А до Я»

Член громадської організації «Інноваційні обрії України» Сергій ШАРОВ долучився до вебінару «Успішна онлайн подія від А до Я». Захід був проведений за підтримки проєкту USAID. Спікерами заходу були Роман Гринишин (деректор event-агенства Travelite Mice & Travel), Володимир Терновський (менеджер з розвитку трудових ресурсів в Проєкт USAID),  Ольга Мілінчук та Юлія Центелевич (HR-директорка компанії Агросем), які на професійному рівні представили ідею та зміст онлайн заходу.

 

 

Захід є частиною серії вебінарів, присвячених якісному проведенню онлайн зустрічей різних типів. У першому вебінарі під назвою «Ч. 1. Наповнення» були розглянуті наступні питання:

  1. Види онлайн-подій. Відмінності. Особливості проведення.
  2. Наповнення. Підбір інформації. Формати. Цікава подача.
  3. Як тримати увагу. Як мотивувати учасників онлайн-подій ставити запитання.
  4. Лайфхаки з організації та проведення онлайн-подій.

 

 

Колеги з Києва, Харкова, Бердянська, Мелітополя, Маріуполя та інших міст країни розглянули види онлайн-подій та їх відмінності, способи залучення учасників до комунікації під час онлайн заходу, корисні лайфхаки для організаторів онлайн заходів. Цікавими були приклади з різних онлайн-подій, проведених раніше. Також учасники долучилися спільної діяльності під час онлайн опитування, використання інтерактивного сервісу Miro.

 

 

 

Попереду ще два вебінари із циклу «Успішна онлайн подія від А до Я». Чекаємо на участь!

 

Підготував доцент Сергій ШАРОВ