Реєстрація на ЗНО у магістратуру стартує 26 квітня

Міністерством освіти і науки затверджений календарний план проведення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу в магістратуру.

Документом визначені дати проведення єдиного вступного іспиту з іноземної мови на всі спеціальності, а також єдиного фахового вступного випробування до магістратури за спеціальностями «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування» та «Міжнародні відносини».

Реєстрація вступників на ЗНО в магістратуру триватиме з 26 квітня до 17 травня 2022 року.

Основна сесія єдиного вступного іспиту з іноземної мови відбудеться 22 червня.

Єдине фахове вступне випробування складатиметься з двох частин – тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), який відбудеться 20 червня, а також предметного тесту.

Предметний тест з економіки та міжнародної економіки відбудеться 24 червня, з права та міжнародного права – 24 червня, обліку і фінансів – 29 червня, політології та міжнародних відносин – 29 червня, психології та соціології – 29 червня, управління та адміністрування – 1 липня.

Якщо вступники виявлять бажання складати більше одного предметного тесту, а тести проводитимуться в один день, то під час реєстрації вони оберуть, який складатимуть в основну, а який у додаткову сесію.

Спеціально організована (додаткова) сесія ЄВІ з іноземної мови для вступників, які зареєструвалися для участі в основній сесії, але матимуть бажання повторно скласти іспит або не зареєструвалися для участі в основній сесії, відбудеться 10 вересня. Реєстрація на додатковий іспит розпочнеться 26 липня та триватиме до 4 серпня.

 

Джерело: osvita.ua