Участь у третьому вебінарі із серії «Успішна онлайн подія від А до Я»

Член ГО «Інноваційні обрії України»,  завідувач кафедри комп’ютерних наук Сергій ШАРОВ долучився до третього вебінару із серії «Успішна онлайн подія від А до Я». Цього разу вебінар називався «Частина 3: Інструменти». Захід був проведений за підтримки проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

 

 

Спікерами заходу були Роман Гринишин (консультант проєкту ERA, засновник event-агенства Travelite), Ольга Мілінчук (організатор подій, перекладач event-агенства Travelite), Андрій Набухотний (консультант з маркетингу та реклами з досвідом роботи більше 10 років) та Дмитро Калитка (координатор проєктів event-агенства Travelite).

 

Упродовж 1,5 години спікери на практиці показували особливості організації та проведення онлайн події, розглянути різноманітні програмні засоби, їх переваги та особливості. Цікавою була демонстрація цифрових пристроїв, які допомагають провести ефективний онлайн захід. Спікером під час демонстрації був Роман Гринишин. Корисною була доповідь Ольги Мілінчук, яка аналізувала можливості різного програмного забезпечення з проведення відеоконференцій (Cisco Webex, Skype, Google Meet та ін.). Учасники вебінару ознайомилися з можливостями Mіrо, jamboard, Kahoot!, інтерактивної дошки Slido, інших інструментів.

 

 

Захід був проведений на високому професійному рівні, з залученням різних спікерів, інтерактивом з учасниками, демонстрацією різних програмних продуктів та сервісів. Організатори на власному прикладі показали, як ефективно організовувати та проводити онлайн подію, за що їм велика дяка!

 

Підготував доцент Сергій ШАРОВ