Учасники громадської організації серед членів журі під час проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2021-2022 н.р.

Наказ №12 від 11 січня 2022 року Департаменту освіти і науки України Запорізької обласної державної адміністрації визначив терміни та склад журі з різних предметів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2021-2022 н.р.

Приємно, що від ГО «Інноваційні обрії України» у якості голови журі з української мови і літератури в Запорізькій області було обрано Шарову Тетяну – голову Правління ГО, доктора філологічних наук, професора кафедри суспільно-гуманітарних наук ТДАТУ імені Дмитра Моторного.

Олімпіада з української мови та літератури для здобувачів 8-11 класів відбудеться 30 січня 2022 року у науковому ліцеї комунального закладу вищої освіти «Хортицької національної навчально-реабілітаційній академії» Запорізької обласної ради о 9.00. Упродовж з 30.01.2022 р. по 02.02.2022 р. члени журі будуть перевіряти написані здобувачами освіти роботи та вирішуватимуть їх долю. Ті, хто стане переможцем ІІІ етапу предмених олімпіад, будуть далі змагатись за перемогу у фінальному IV етапі, гідно представляючи Запорізький край.

Пишаємось тим, що члени нашої громадської організації долучаються до таких заходів на рівні області! Зичимо подальших успіхів та нових ОБРІЇВ!

 

Члени ГО "Інноваційні обрії України"