«Гостьова» лекція членів ГО "Інноваційні обрії України" в СНУ імені В.Даля

04 лютого 2022 року в дистанційному режимі для науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля членами ГО "Інноваційні обрії України" Т.Шаровою та А.Землянською було організовано та проведено «гостьову» лекцію на тему: «Візуалізація словесного матеріалу».

До лекції в онлайн-форматі (платформа ZOOM) долучились д.філол.н., професор кафедри суспільно-гуманітарних наук Тетяна Шарова («Візуалізація даних в сучасному просторі»), к.філол.н., доцент кафедри суспільно-гуманітарних наук Аліна Землянська («Технології сторітеллінгу та інтерактивні методи візуалізації історій»).

«Гостьова» лекція відбулась на запрошення доктора філологічних наук, професора кафедри української філології та журналістики Пустовіт Валерії Юріївни. Зустріч з науково-педагогічними працівниками кафедри та здобувачами вищої освіти пройшла в теплій обстановці. Зі словами вдячності до лекторів звернулась завідувач кафедри української філології та журналістики к.пед.н., доцент Бондаренко Г.П., а Пустовіт В.Ю. акцентувала увагу на подальшій співпраці та укладенні договору між нашими ЗВО.

У подальшому плануємо долучення здобувачів вищої освіти Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля до конкурсу есе «Мій Шевченко», який заплановано членами Громадської організації "Інноваційні обрії України" на березень 2022 року спільно з Таврійським державним агротехнологічним університетом імені Дмитра Моторного та конференції «Українські студії в європейському контексті». 

 

Інформацію підготували професор Т.Шарова та доцент А.Землянська