Робота ГО «Інноваційні обрії України» поновлена!

Через оголошення воєнного стану в Україні від 24 лютого 2022 року Громадська організація «Інноваційні обрії» змушена була призупинити роботу. Однак, члени ГО ніколи не зупинялися і кожен по-своєму працював та надавав допомогу у такий важкий для кожного громадянина нашої держави час.

Частина членів громадської організації допомагає в Червоному хресті, щоденно працюючи із різними верствами населення.  Інші – виконують обов’язки волонтерів на громадських засадах, допомагаючи із житлом внутрішньо переміщеним особам, надаючи їм прихисток та можливість повноцінного харчування.

Комунікація між членами Громадської організації «Інноваційні обрії» ніколи не зупинялась. В телефонному режимі та за допомогою відеозв’язку всі члени ГО «Інноваційні обрії» спілкуються між собою та вирішують важливі питання сьогодення: допомога літнім людям в оформленні карток на виплату пенсій, можливість виїзду з тимчасово окупованих територій, підготовка здобувачів освіти для вступу в заклади вищої освіти, робота з педагогами з метою підвищення кваліфікації.

Попереду велика робота над перевіркою робіт Конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко», створення You Tube каналу «Інноваційні обрії», а також системне поповнення сайту ГО «Інноваційні обрії» новим контентом для постійного функціонування Громадської організації.

 

Інформацію підготувала Голова ГО «Інноваційні обрії» Тетяна ШАРОВА