Перемога гуртка кафедри української і зарубіжної літератури

Як відомо, у складі ГО «Інноваційні обрії України» є багато викладачів та студентів МДПУ імені Богдана Хмельницького. Частково їх досягнення є спільною роботою членів громадської організації.

Ось наприклад, 20 травня 2019 року було нагороджено дипломом ІІ ступеня науковий гурток кафедри української і зарубіжної літератури «Літературознавчі студії» за перемогу в загальноуніверситетському конкурсі наукових гуртків.

 

 

 

Ця перемога виборена завдяки плідній роботі викладачів кафедри і студентів спеціальностей 014.01 Середня освіта. Українська мова і література та 035.01 Філологія. Українська мова та література.

 

 

Враховувались перемоги на конкурсах наукових і творчих робіт всеукраїнського і міжнародного рівнів, кількість публікацій, активна участь у наукових заходах, міжнародна діяльність. Отримана цього року нагорода свідчить, що наша плідна робота є стабільною, має ґрунтовну основу і гарні перспективи.

 

 

Тож ми вітаємо вітаю всіх своїх колег і наших талановитих, розумних студентів із гідним пошануванням нашої наукової роботи! Приємно збирати таку товсту папку звітної документації, коли є, що показати конкурсній комісії. Так тримати!

 

Інформацію підготувала доцент Землянська А.В.