YouTube канал «Інноваційні обрії»

13 травня 2022 року ГО «Інноваційні обрії України» створили You Tube канал «Інноваційні обрії» за посиланням. На каналі заплановано відтворювати навчальне відео, що дозволить усім зацікавленим особам бути з нами на сучасній хвилі.

Освіта ХХІ століття. Яка вона? Більшість здобувачів освіти у сучасному світі задають собі таке питання. Я можу дати відповідь: освіта сьогодні повинна бути якісною, цифровізованою, доступною, зрозумілою. 

Як здобути таку освіту?  На каналі «Інноваційні обрії» Ви можете зануритись в якісний контент, який регулярно оновлюється. Тут Ви зможете не просто переглянути відео, які Вам потрібні, а зануритись в цікаві лайфхаки, які в подальшому можна використовувати в житті. 

  1. Якісні відео – запорука успішного розуміння контенту, тут ви побачите відео зрозумілі за змістом, містять найцікавішу та корисну інформацію, яка може бути використана у будь-який час.
  2. Цифровізований світ подається шляхом представлення сучасних інформаційних технологій в освітньому просторі, здебільшого це інноваційні тенденції та підходи, які доречними будуть під час навчання.
  3. Доступною освіта є через те, що вона орієнтована на широкий загал, незалежно від віку, статі та соціального стану.
  4. Зрозумілою освіта буде тоді, коли вона є цікавою для тих, хто її переглядає.

 

Саме тому наша мета – інформувати вас в новаціях освітнього простору, інформаційно-комунікаційному світі, щоденно використовуючи цікаві моменти:

  • масові відкриті онлайн курси,
  • цифровізований простір,
  • гугл додатки та методичні рекомендації з вивчення
  • застосування україномовного контенту.

 

Інформацію підготувала Тетяна Шарова