Участь у вебінарі «Services for Open Science and Open Educational Resources»

02 червня член громадської організації, доцент  Сергій ШАРОВ долучився до вебінару «Services for Open Science and Open Educational Resources», на якому відбулася презентація електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини  (The Technische Informations bibliothek, ТІВ).

Організаторами онлайн заходу були безпосередньо представники  ТІВ та Київський національний університет імені Тараса Шевченка з боку України. Про важливість та корисність вебінару свідчить кількість учасників, яка досягла більше 300 науковців та освітян. Робочою мовою онлайн заходу  була англійська.

На важливість співпраці між Німеччиною та Україною наголосив ректор КНУ імені Тараса Шевченко Володимир БУГРОВ.

 

 

Під час заходу були продемонстровані можливості таких ресурсів як TIB AV-Portal, OERSI, Twillo, eDoer. Спікерами вебінару були Axel Kinger, Margaret Plank, Soren Auer.

 

 

 

Сучасні реалії змушують всі країни згуртовуватися та діяти разом проти всіх негараздів. Освітянська та наукова спільнота не залишається осторонь та працюють заради миру та добробуту. Дякуємо організаторам за представлену можливість долучитися до такого корисного заходу.

 

Інформацію підготував доцент Сергій ШАРОВ