Географія учасників онлайн-школи «Я обираю українську»

З 04 липня 2022 року розпочала свою роботу онлайн-школа «Я обираю українську». До роботи школи долучено 10 спікерів-професіоналів з різних куточків України.

 

Усі учасники онлайн-школи перед початком тренінгів пройшли реєстрацію. Слід зазначити, що до роботи школи було долучено 30 осіб, які за своїм статусом є внутрішньо-переміщені особи або особи, які постраждали від повномасштабного нападу росії на Україну.

 

Серед учасників онлайн-школи є представники таких регіонів:

м. Мелітополь (Запорізька область)

м. Суми

м. Київ

м. Івано-Франківськ

м. Енергодар

м. Благовіщенське (Кіровоградська область)

м. Генічеськ (Херсонська область)

м. Запоріжжя

м. Глухів (Сумська область)

м. Одеса

м. Краматорськ (Донецька область)

м. Шостка (Сумська область)

м. Молочанськ (Запорізька область)

смт. Тростянець (Вінницька область)

 

Слід акцентувати увагу на тому, що всі зареєстровані учасники справді мотивовані на вивчення української мови, адже вони з почату повномасштабного вторгнення росії в Україну змінили місце проживання або залишились у рідному місті та є патріотами своєї держави. Серед учасників тренінгів є навіть особи, які нині проживають в Świdnica Polska та в Греції.

 

Упродовж 10 тренінгових занять усі учасники зможуть зануритись у вивчення української мови та навчаться вільно комунікувати на початковому побутовому рівні. По завершенню занять ГО «Інноваційні обрії України» нададуть кожному зареєстрованому учаснику онлайн-заходу, після прослуховування щонайменше п’яти заходів, сертифікат.

 

Інформацію підготувала голова правління ГО «Інноваційні обрії України» Тетяна ШАРОВА