Члени ГО беруть участь у дебатах учнівської молоді

24 лютого 2019 року член ГО «Інноваційні обрії України», доцент Шаров С.В. прийняв участь у якості члена журі на учнівських дебатах, які відбулися на базі Палацу дитячої та юнацької творчості Мелітопольської міської ради Запорізької області.

 

 

Організатором дебатів став клуб «Лідер» (науковий керівник Кіреєва А.П.), який вже другий рік поспіль ініціює та проводить такий захід у рамках міського Марафону Добрих та Корисних Справ. У заході взяли участь школи №1, №6, №11, №13, №14, №15, №16, №20 та гурт «Лідер». Всього було 14 команд, у складі яких були учні 8-9 класів.

Дебати відбувалися за форматом Карла Поппера. Всі учасники показали себе талановитими та комунікабельними активістами, яким небайдужі сьогоденні суспільні проблеми. На основі результатів журі були виявлені переможці зимового туру дебатів, а саме:

  1. Команда «Новатори» (СШ №24, керівник Федусенко О.В.)
  2. Команда «АТА» (клуб «Лідер»)
  3. Команда «Геркулес» (СШ №20, керівник Ковтонюк І.В.)
  4. Команда «Артеміда» (клуб «Лідер»)
  5. Команда «Батарейки» (СШ №1, керівник Бутенко Н.Г.)

Найбільш активними учасниками дебатів цього разу стали Леонова Ольга (СШ №24), Булига Даніїл (СШ №1), Степаненко Валерія, Соломяник Тетяна, Аненко Анастасія (клуб «Лідер»).

 

Бажаємо всім учасниками учнівських дебатів подальших успіхів на ниві громадської діяльності та сподіваємося на подальшу співпрацю.

 

Підготував доцент Шаров С.В.