Участь членів ГО в школі місцевого самоврядування

06 серпня 2022 року голова Правління ГО «Інноваційні обрії України», професор Тетяна Шарова долучилась до школи місцевого самоврядування, де було представлено лекцію онлайн-курсу "Інформаційна та психологічна безпека українців в умовах війни з росією”. Тема лекції: “Інформаційна війна як загроза національної безпеки”, викладач: Дмитро Єхануров – експерт «Центру протидії дезінформації при РНБО».

Акцентуємо увагу на тому, що подібні заходи дозволяють людям орієнтуватися в умовах сьогодення, прослідковувати вплив інформаційної війни та усвідомлювати наслідки загрози національної безпеки.

Слід наголосити на тому, що це вже друга лекція онлайн-курсу "Інформаційна та психологічна безпека українців в умовах війни з росією”. Перша тема: “Півтисячоліття ІПСО (інформаційно-психологічних операцій) московії проти України”, викладач Володимир Половський – історик, викладач, громадський діяч.

У подальшому плануємо систематично долучатись до подібних заходів та популяризувати українське слово у такий важкий для нашої країни час.

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА