Участь у робочій нараді Національного агентства кваліфікацій

 

10.08.2022 року член ГО «Інноваційні обрії України» Сергій ШАРОВ взяв участь у робочій нараді з питань акредитації кваліфікаційних центрів, яку було проведено Національним агентство кваліфікацій (НАК). Нарада проводилася в онлайн форматі за допомогою платформи ZOOM.

Зустріч була проведена з діючими експертами НАК відповідного напряму щодо проведення чергової акредитації. Модерував зустріч керівник відділу акредитації кваліфікаційних центрів Ігор Якубовський. Він наголосив на тому, що процес акредитації кваліфікаційних центрів відбувається на постійній основі і вже є успішні акредитації. Також були надані загальні рекомендації щодо процедури проведення акредитації кваліфікаційних центрів.

Нагадаємо, що відповідно до Рішення Національного агентства кваліфікації, протокол №20 (56) від 09.12.2021 Сергія ШАРОВА було включено в експерти з акредитації кваліфікаційних центрів та занесено до Реєстру кваліфікацій. Процедура відбору експертів для акредитації кваліфікаційних центрів передбачала проведення серії семінарів  з потенційним кандидатам в експерти, тестування, виконання практичного завдання, що полягало у написанні потенційним експертом звіту на підставі вивчення заяви на проведення акредитації кваліфікаційного центру та супровідних документів.

Отже, акредитація кваліфікаційних центрів продовжується і для цього долучаються фахові експерти. Працюємо далі.

 

Інформацію підготував доцент Сергій ШАРОВ