Співзасновники ГО «Інноваційні обрії України» – члени експертних груп МОНУ

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України №700 від 05.08.2022 р. «Про утворення предметних (галузевих) експертних комісій та експертних груп» співзасновники ГО «Інноваційні обрії України», професор Тетяна ШАРОВА та доцент Аліна ЗЕМЛЯНСЬКА увійшли до складу експертної групи з літератури (української та зарубіжної). Наказ МОН України (№700 від 05 серпня 2022 р.) можна переглянути за посиланням

 

 

 

Серед членів експертних груп в різних галузях – провідні фахівці ДНЗ «Інститут модернізації змісту освіти», інших наукових установ, викладачі закладів вищої та професійної освіти, учителі шкіл, які мають досвід роботи та значні здобутки в науково-практичній діяльності й роботі зі здобувачами освіти.

Основна місія предметних (галузевих) експертних груп – проведення експертизи об’єктів грифування та прийняття рішень щодо рекомендацій для використання їх в освітньому процесі. Подібний тандем адміністративних ресурсів, науковців та педагогів-практиків сприятиме глибшому розумінню потреб сучасних закладів освіти та виробленню якісного освітнього контенту.

Нагадаємо, що у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного 01 серпня 2022 року було створено Навчально-науковий центр, який очолила професор Шарова Т.М. До складу центру також увійшла доцент Землянська А.В. Це є свідченням того, що в університеті працюють фахівці з великим досвідом роботи, які активно долучаються до експертної роботи на рівні нашої держави. Надалі Громадська організація «Інноваційні обрії України» буде популяризувати українське слово, долучатись до різноманітних конкурсів та входити до складу різних експертних груп.