Члени ГО ввійшли до реєстру експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти відповідає викликам воєнного часу та продовжує свою діяльність, направлену на забезпечення якісної освіти. Цього року, поряд із традиційними щорічними опитуваннями, Національне агентство анонсувало нову інформаційну систему «Експерти», призначену для оптимізації роботи та комунікації з експертами.

Система дозволяє переглянути зареєстрованим користувачам повну інформацію про експертів та їх експертну діяльність. Для цього кожному експерту до 31.07.2022 потрібно було створити особистий кабінет в інформаційній системі «Експерти» та ввести в нього актуальну інформацію. У протилежному випадку експерта буде виключено з реєстру експертів Національного агентства.

Доцент кафедри комп’ютерних наук Сергій ШАРОВ, який на даний момент успішно провів 7 акредитацій освітніх програм, вчасно вніс дані до Особистого кабінету і нещодавно підтвердив свій статус Експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти зі спеціальності 122 Комп’ютерні науки та 014 Середня освіта (Інформатика).