Підсумковий брифінг за результатами конкурсу «Молодий вчений року - 2021»

27 жовтня 2022 року голова Правління ГО «Інноваційні обрії України» доктор філологічних наук, професор Тетяна Шарова долучилась до брифінгу щодо щорічного конкурсу «Молодий вчений року», організований Радою молодих вчених при МОН України.  Захід відбувався в онлайн форматі у дружелюбній обстановці академічної спільноти. Подія транслювалась на каналі ФБ.

 

 

Усі учасники брифінгу під час заходу мали змогу поспілкуватися з оргкомітетом Конкурсу, а також почути фідбек від номінантів та лауреатів. Нагадаємо, що минулого року в першому Конкурсі «Молодий вчений року» наша громадська організація отримала перемогу в номінації «Громадська організація – популяризатор науки», за що ми маємо свідоцтво лауреата та статуетку. Усі присутні на  брифінгу учасники могли внести на розгляд РМУ при МОН рекомендації щодо вдосконалення Положення конкурсу, запропонувати зміни до анкети номінанта та/або методики оцінювання анкет тієї чи іншої номінації. Від присутніх також лунали пропозиції щодо внесення змін у назви номінацій, а також доцільними були рекомендації з  розширення чи звуження номінацій у певних галузях наук. Приємно, що усі дані упродовж конкурсу можна було переглядати на сайті https://leaderscientist.ysc.in.ua/laureaty-2021/, що дало можливість провести конкурс прозоро.

 Тетяна Шарова після подяки організаторам і висловлення пропозицій щодо покращення наступного конкурсу «Молодий вчений року» запропонувала свою кандидатуру для участі у оргкомітеті Конкурсу та поділилася емоціями з приводу попереднього конкурсу.

 

 

Хочемо висловити щиру вдячність усій команді Раді молодих вчених України при МОН під керівництвом Олесі Ващук. Щорічно, організовуючи конкурс, велика кількість молодих науковців прагнуть висвітлити власні напрацювання, попередньо обравши собі тематичну номінацію. Подібні конкурси мотивують українську еліту до нових наукових звершень, тому, тішимося, що є учасники та дякуємо від щирого серця організаторам!

 

Інформацію підготувала Тетяна Шарова