Участь у круглому столі під час фестивалю бізнес-ідей «Startup Fest-2019»

29 листопада 2019 р.  під час фестивалю бізнес-ідей «Start UP Fest-2019», якій відбувся у ВЦ "Козак-Палац" (м. Запоріжжя), відбувся круглий стіл «Підтримка інноваційних економічних ініціатив муніципалітетами». На нього були запрошені члени ГО «Інноваційні обрії України», викладачі кафедри української і зарубіжної літератури Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького завідувач кафедри, доцент Т.М.Шарова та доцент С.В. Шаров.

 

 

Учасники круглого столу заслухали доповіді радника міського голови м. Запоріжжя, представника муніципалітету м. Вон (Канада), старшого інвестиційного аналітика Simpact VC (Польща), консультантки проєкту ПРОМІС з гендерної рівності, голови обласної громадської організації «Дивосвіт», директорки КУ «Агенції розвитку Мелітополя».

 

 

Всі доповіді цікавими та інформативними, під час яких колеги ділились досвідом впровадження стартапів на місцевому, регіональному та світовому рівнях.

 

 

У фінальній частині круглого столу було надано слово переможцям конкурсу стартапів 2018 року, які надали можливість всім учасниками переконатися в тому, що інновації та бізнес-ідеї сьогодні є реальними та необхідними. Одна із головних ідей, яка лунала протягом фестивалю, полягала у наступному: «Вкладають не в стартапи, а вкладають в людей, які зможуть придумати та реалізувати ці стартапи!».

 

Інформацію підготували Т.М.Шарова та С.В.Шаров