Участь членів ГО у майстер-класі «Мистецтво копірайтингу»

8 листопада 2022 р. члени ГО «Інноваційні обрії України» професор Т.М. Шарова, доцент А.В. Землянська та доцент Д.В. Лубко взяли участь у майстер-класі «Мистецтво копірайтингу», що проводився в межах діяльності Вищої школи педагогічної майстерності Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.

 

 

Спікеркою виступила доктор економічних наук, професор Д.Г. Легеза, яка ознайомила учасників із основними секретами створення читабельних текстів.  На конкретних прикладах було доведено, як кількість вербальних та візуальних елементів, їх лаконізм, чіткість, змістовність дозволяють керувати увагою реципієнтів, створювати в мережі Інтернет власний бренд. Присутні змогли також відпрацюєте навички написання постів у соціальних мережах, пропонуючи власні варіанти вдосконалення текстового матеріалу відповідно до принципів копірайтингу.

Такі заходи допомагають науково-педагогічним працівникам підтримувати власний імідж в мережі Інтернет, бренд вищого навчального закладу, представниками якого вони є, робити інформацію про освітні програми конкурентоспроможною на ринку освітніх послуг.

 

Інформацію підготувала доцент А.В. Землянська