Робоча нарада оргкомітету конкурсу «Молодий вчений року»

22.11.22 о 18.00 відбулась робоча нарада оргкомітету конкурсу «Молодий вчений року». На порядку денному було питання щодо змін в положенні щорічного конкурсу «Молодий вчений року»: внесення правок згідно з пропозиціями.

До складу оргкомітету конкурсу цього року увійшла голова громадської організації, професор Тетяна ШАРОВА, яка у 2021 році стала лауреатом конкурсу «Молодий вчений року» у двох номінаціях 013 – «Громадська організація – популяризатор науки» та 081 – «Філологічні науки».

До заходу долучились члени оргкомітету  конкурсу «Молодий вчений року», які безпосередньо були долучені до перевірки надісланих конкурсантами заявок та виставленні балів за результатами перевірок. Дійсне Положення було завантажено на гугл-диск, де всі мали можливість внести правки, тим самим корегуючи офіційний документ.

По завершенню робочої наради оргкомітету конкурсу «Молодий вчений року» було вирішено внести всі корегуючи правки до одного документу та наслати готовий документ далі на перевірку голові РМУ Олесі Ващук.

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА