Навчаємось вчити, вчимо навчаючись

29 листопада 2022 року відбулась друга зустріч в рамках курсу «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель». Від Громадської організації «Інноваційні обрії України» долучилась до курсу професор Тетяна ШАРОВА.

У ході зустрічі спікером була представлена нормативна база України, якою визначаються основні моменти академічної доброчесності. Спікер Артем Артюхов звернув увагу слухачів на те, якою має бути маркетинг доброчесності. Він зазначив, що зброєю проти академічної недоброчесності є нормативні документи, які потрібно дотримуватися.

 

 

Цікава комунікація на заході дозволила дізнатись багато корисної сучасної інформації. Живе вільне спілкування спікера на тему «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах» ще раз підтвердило актуальність даної тематики.

 

 

У подальшому плануємо долучатись активно до подібних зустрічей, оскільки метою громадської організації «Інноваційні обрії України» є популяризація української науки і освіти.

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА