Мистецтво самопрезентації

13 грудня 2022 року відбулася зустріч слухачів онлайн-школи «Я обираю українську. 10 кроків до перемоги!» із спікером Аліною ЗЕМЛЯНСЬКОЮ, яка представила інформацію про особливості само презентації. Онлайн школа працює в рамках конкурсу «Незламні! Активні!» проєкту «Добрі сусіди – одна родина».

Під час заходу опрацьовано мовні технології самопрезентації, поглиблено навички діалогічного й монологічного мовлення. Спікерка вказала на особливості комунікації та акцентувала увагу на тому, як почати говорити про себе.

 

 

Цікавим моментом на заході була робота над пірамідою успіху. Слухачам було запропоновано скласти розширену робочу версію розповіді про себе і включити в неї усі потенційно важливі моменти: професійний блок, особистий блок, фішка. Далі А. Землянська наголосила на правилах творення фемінітивів. Далі в інтерактивній формі було здійснено перевірку знань слухачів онлайн-школи: запропоновано вказати найкращі сторони характеру. Також слухачам було запропоновано вправу коректор на предмет редагування тексту.

Укінці заходу на адресу спікери лунали питання, на які вона подавала розгорнуті відповіді. Діалог свідчив про активність слухачів та долучення їх до вивчення українського слова, популяризації української культури.

Приємно те, що до заходу долучилось 86 учасників, зокрема це ВПО з Дніпропетровської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Херсонської та інших областей України. Віримо, що подібні заходи суттєво мотивують слухачів до розуміння того, що тільки разом українська нація переможе ворога та швидко відновить нашу країну.

 

 

Подальші заходи, які заплановано у межах роботи онлайн-школи «Я обираю українську. 10 кроків до перемоги!» мають на меті згуртовувати, психологічно розвантажувати на налаштовувати на позитив ВПО та інших зацікавлених осіб у такий важкий для нашої держави час.

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА