Круглий стіл у сфері криптобезкеки

15 грудня 2022 року член Громадської організації, доцент Сергій ШАРОВ долучився до круглого столу у сфері криптобезкеки. Захід було організовано ГО «Виявлення та запобігання шахрайства Україна». Модерував захід президент AIC ESUPPORT Андрій РОГОВСЬКИЙ.

 

 

Під час онлайн-заходу учасники до обговорення важливих тем, що стосуються безпеки криптовалютних операції, шахрайства та неправомірних дій окремих країн тощо. Спікерами заходу були акредитований юрист Асоціації диджиталізації права Наталія КОКОРІНА, яка докладно повідомила про перспективи щодо оподаткування операцій з криптовалютами, експерт ГО "Криптоконсультанти" Денис МОРОЗ, який повідомив про боротьбу з шахрайством та крадіжками активів з криптобірж та блокчейн-мереж та інші спікери.

 

 

Була отримана цікава інформація про методи шахрайства та  способи захисту від них. Наголошено було на тому, що світ змінюється, шахраї вдосконалюються способи незаконного привласнення криптовалюти. Тому кожний власник криптогаманця повинен дотримуватися хоча б мінімальних правил безпеки та не нехтувати порадами фахівців. Дякую організаторам за проведення корисного онлайн-заходу в сфері криптовалют.

 

Підготував доцент Сергій ШАРОВ