Різдвяне засідання ГО: підсумки 2022 року

25 грудня 2022 р. відбулося Різдвяне засідання ГО «Інноваційні обрії України». Голова Правління Тетяна Шарова підбила підсумки 2022 р., ознайомила нових членів із особливостями діяльності громадської організації, заходами, проведеними у воєнний час.

 

 

Зокрема, було відзначено, що вже традиційними стали щорічний усеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко», Всеукраїнська науково-практична конференція «Українські студії в європейському контексті» із виданням збірника наукових праць, зустрічі з відомими діячами освіти, науки й культури. Новим досвідом було проведення мовної онлайн-школи «Я обираю українську. 10 кроків до Перемоги!» в межах проєкту «Добрі сусіди – одна країна», Поетичного марафону «Моя Україна», започаткування Youtube-каналу ГО «Інноваційні обрії України».

 

 

 

Кожен із присутніх мав змогу презентувати себе та поділитись досягненнями за поточний рік. Спілкування було теплим та невимушеним. Це дозволило дізнатись про інтереси і плани одне одного, налагодити нові творчі та наукові зв’язки.

 

 

Незважаючи на важкі часи, члени ГО «Інноваційні обрії України» впевнено тримають свій науково-освітній та культурний фронт. Є багато ідей, попереду багато планів, які під силу здійснити лише справжній команді.

 

Інформацію підготувала А.В. Землянська