Талановита молодь – це наше майбутнє!

Сьогодні завершився третій тур фінального етапу XIX Всеукраїнського учнівського турніру юних інформатиків, на якому я мав честь бути в складі журі. Упродовж тижня наша обдарована молодь в галузі інформаційних технологій захищала власні проекти, пов’язані з генерацією ландшафту, розробляли анімаційні та алгоритмічні проекти, розв’язували серію алгоритмічних задач за встановлений проміжок часу. Я на власні очі побачив величезний потенціал наших учнів, їх розумні очі, віру в себе та спрямованість на розбудову нашої держави.

 

 

Оцінювало роботу юних інформатиків компетентне журі, до якого увійшли представники закладів освіти різних рівнів акредитації. Незважаючи на дистанційний формат проведення Турніру, злагоджена робота команд, членів журі та організаційного комітету забезпечила плідну роботу всіх учасників. Окрема подяка членам організаційного комітету, які кожного дня працювали зранку та до пізнього вечора, забезпечуючи процес змагань з дотриманням всіх безпекових ситуацій, вчасно оприлюднюючи всю супровідну інформацію на сайті Турніру.

 

 

Завтра відбудеться закриття Турніру юних інформатиків, де команди отримують визнання на всеукраїнському рівні. Пишаємося нашими креативними, сучасними програмістами та комп’ютерними дизайнерами.

 

Підготував доцент Сергій Шаров