Співпраця з Дніпропетровським університетом внутрішніх справ

10 лютого 2023 року відбулася зустріч здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та членами Правління Громадської організації «Інноваційні обрії України» п. Тетяною ШАРОВОЮ та п. Сергієм ШАРОВИМ.

Зустріч була організована кандидатом політичних наук, доцентом кафедри міжнародних відносин та соціально-гуманітарних наук Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Тетяною СЕРГІЄНКО.

 

 

Шарова Тетяна Михайлівна, доктор філологічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу роботи з обдарованою молоддю Державної наукової установи  «Інститут модернізації змісту освіти», голова Правління Громадської організації «Інноваційні обрії України» під час зустрічі презентувала власне бачення розвитку освітньої траєкторії здобувачів освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», акцентуючи увагу на постійній комунікації, долученні до різноманітних інтелектуальних змагань професійного розвитку.

 

 

Шаров Сергій Володимирович, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри комп'ютерних наук Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, співзасновник Громадської організації «Інноваційні обрії України» наголосив на тому, що спілкування в першу чергу, повинно бути правильним, оскільки щоденно ми зустрічаємось з інформаційними війнами, медіаграмотністю. Розуміння інформаційного простору дозволяє правильно мислити та реалізовувати власні ідеї, що є запорукою майбутнього успіху здобувачів вищої освіти.

 

 

Щиро дякуємо Тетяні Іванівні Сергієнко за небайдужість до освітнього процесу та навчання здобувачів в такому форматі. Цікаві меседжі від викладача мотивують здобувачів освіти мислити, творчо реалізовувати власні ідеї, досягати успіху на міжнародному рівні.

У подальшому плануємо долучатись до подібних заходів з усіма нашими партнерами, що є запорукою успішної співпраці в нинішніх реаліях сучасності.

 

Інформацію підготувала Тетяна та Сергій ШАРОВИ