Експертна діяльність при УКФ

17 лютого 2023 року  голова Правління ГО «Інноваційні обрії України», професор Тетяна ШАРОВА долучилась до вебінару, який було організовано співробітниками Українського культурного Фонду (УКФ). Захід відбувався з метою надання роз’яснень експертам, які цьогоріч будуть долучені до експертної діяльності.

На вебінарі учасникам зустрічі були роз’яснені різноманітні аспекти, які виникатимуть під час оцінювання проектних заявок. Акцентовано увагу на тому, що головним пріоритетом кожного експерта є об’єктивність та розуміння сфери діяльності, яка оцінюється. Представниками УКФ були надані рекомендації та поради щодо правильного підходу о оцінюванні кожної заявки та перегляду обов’язкових супровідних документів.

Усі експерти, які долучились до заходу, мали змогу в чаті поставити запитання, на які почули відповіді. Щиро вдячні команді УКФ за активну діяльність та можливість долучитись до когорти професіоналів!

Попереду перемога нашої країни, тому проекти, які подаються на розгляд до УКФ є важливим кроком до розуміння відбудови України.

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА