Конкурс есе крокує вперед

У 2023 р. проводиться п’ятий, ювілейний, конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко», започаткований у 2018 р. ГО «Інноваційні обрії України». Цього року конкурс набув статусу всеукраїнського, а його співорганізаторами виступили ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного та Дніпровський державний університет внутрішніх справ.

 

 

Уже сформовано й оприлюднено компетентне журі конкурсу, яке складається з членів ГО «Інноваційні обрії України», представників наукових установ та закладів освіти різних рівнів: учителів шкіл, викладачів закладів професійної та фахової передвищої освіти, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти.

Значно розширилась  географія конкурсу: на сьогодні на розгляд журі надійшло понад 90 робіт з 14 областей України: Запорізької, Донецької, Вінницької, Харківської, Львівської, Чернівецької, Чернігівської та ін. Учасники розкривають своє ставлення до постаті Великого Кобзаря, його значення для сучасників, особливості свого сприйняття творчості Т. Шевченка в цілому та окремих поетичних текстів митця.

Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді – це привід ще раз зупинитись і осмислити духовні засади розвитку нашої нації, відродити ту внутрішню силу, яка дозволить українцям вистояти й перемогти!

Прийом матеріалів триває до 12 березня 2023 року.

Чекаємо на ваші роботи!