Робоча нарада членів журі Всеукраїнського конкурсу есе

09 березня 2023 року Громадська організація «Інноваційні обрії України» зібрала в онлайн режимі членів журі Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко». Цьогоріч серед членів журі фахівці та професіонали, що дотичні за своїм фахом до українського слова.

Станом на 09 березня 2023 року здобувачі освіти є активними учасниками Конкурсу, оскільки Організаторами заходу вже прийнято 1200 конкурсних робіт. Прийом матеріалів на Конкурс до 12 березня 2023 року.

Під час зустрічі члени журі мали змогу представитись та з’ясувати особливості перевірки конкурсних робіт, що передбачено умовами Конкурсу з 13 березня 2023 року. Було зроблено акцент на використанні в роботі затвердженого Положення, що розміщене на сайті ГО «Інноваційні обрії України».

Члени журі будуть перевіряти конкурсні роботи у 4 категоріях:   

5-8 класи;

9-11 класи;

коледжі;

заклади вищої освіти.

Кожну роботу конкурсанта перевірятиме три члени журі, а далі середня оцінка буде виведена у рейтингу за результатами Конкурсу.

Приємно, що цьогоріч активними є здобувачі закладів загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та професійної (професійно-технічної) освіти, а також здобувачі закладів вищої освіти. 

 

Отож, до Перемоги, друзі, колеги!

Професійне журі з 13 березня розпочинає свою роботу!, а конкурсанти тим часом до 12 березня включно мають можливість випробувати власні сили та представити «СВОГО» Шевченка!

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА