Прийом матеріалів на Конкурс есе завершено!

12 березня 2023 року завершено прийом матеріалів на Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко».

До участі в Конкурсі було надіслано більше 3000 робіт, які наразі опрацьовуються для подальшої перевірки. З великою відповідальністю конкурсанти та їх керівники віднеслись до цьогорічного конкурсу, де мали змогу продемонструвати власне бачення та розуміння «свого» Шевченка.

На адресу Оргкомітету були надіслані різноманітні роботи, що дозволяє зробити висновок про актуальність Конкурсу в сучасних умовах. Здебільшого, найактивнішими є учасники закладів загальної середньої освіти 5-8 класів. Однак, і учні 9-11 класів і здобувачі професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти, здобувачі вищої освіти також активно представили на Конкурс власні міркування.

Через велику кількість надісланих заявок терміни на їх опрацювання та подальше оцінювання можуть бути змінені. Незабаром на сайті Громадської організації «Інноваційні обрії України» буде подана інформація щодо зареєстрованих учасників Конкурсу. Просимо вас стежити за новинами на сайті. Дякуємо за розуміння.

 

Наближаємо Перемогу на усіх фронтах!

Усе буде Україна!