Робоча нарада із членами журі з метою узгодження результатів Конкурсу

26 березня 2023 року в онлайн режимі було проведено робочу нараду з членами журі Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко». На засіданні було узгоджено усі питання, що виникали під час перевірки конкурсних робіт.

Голова Правління Громадської організації «Інноваційні обрії України» доктор філологічних наук, професор Тетяна ШАРОВА наголосила на тому, що усі оцінки членів журі зводились поетапно до загальних таблиць. Кожного здобувача освіти оцінювало три члени журі, що дозволило мати об’єктивну оцінку за результатами перевірки. Приємно, що цього року здобувачі освіти надіслали якісні роботи, а це свідчить про небайдужість сучасної молоді до своєї історії, культури тощо.

Паралельно із перевіркою робіт, членами оргкомітету здійснювалась така робота:

  1. Формування реєстру закладів освіти та перевірка їх назв відповідно до ЄДЕБО;
  2. Створення списку вчителів, викладачів, що підготували конкурсантів із метою подальшого створення подяк від ГО «Інноваційні обрії України»;
  3. Розробка макету диплому, грамоти, подяки від ГО «Інноваційні обрії України» тощо.

До обговорення питання щодо номінацій учасників Конкурсу долучились усі члени журі, які акцентували увагу на тому, що під час перевірки робіт ними були відзначені такі здобувачі освіти.

Тому, по завершенню робочої наради було прийнято рішення щодо організації спільного засідання, де будуть представлені остаточні результати у кількісних показниках з урахуванням зведених даних в одну загальну таблицю по категоріях: 5-8 кл., 9-11 кл., коледжі, заклади вищої освіти.

 

 

Кращі есе переможців будуть надруковані у збірнику учнівської та студентської молоді. Зичимо переможцям Конкурсу підкорення нових вершин та креативу по життю. Керівникам та наставникам бажаємо мирного неба та гарного позитивного оточення.

 

Інформацію підготувала професор Тетяна ШАРОВА