Формула любові або щастя в дітях!

14 лютого 2020 р. в стінах Терпіннівського колегіуму «Джерело» відбувся музично-поетичний вечір «Зустріч у зимовому саду», який було організовано активною членкинею ГО «Інноваційні обрії України» Лідією Суховій.

 

 

Директор Терпіннівського колегіуму «Джерело» Сляднєв Андрій Валентинович тепло зустрів в стінах закладу освіти представників МДПУ імені Богдана Хмельницького, які прийшли в колегіум з подарунками. 

 

 

На музично-поетичний вечір «Зустріч у зимовому саду», які відбувся у актовій залі колегіуму, були запрошені учні старших класів та вчителі колегіуму. З вітальним словом до присутніх звернулася голова правління, завідувач кафедри української і зарубіжної літератури  Шарова Тетяна Михайлівна.

У святковій залі звучали пісні у авторському виконанні Лідії Суховій. Допомагали їй під час вечора її донька Юлія, син Віталій та онука Дарина. У теплій дружній атмосфері звучали пісні та вірші, які Лідія написала разом зі своєю родиною: «Заспіваймо, мамо», «Земля моя», «Батьківщина», «Я жити не можу без тебе», «Україна мила» та ін.

 

 

Тиша у великій святковій залі під час читання поезій свідчила про те, що учні добре сприймали творчість Лідії Суховій та її родини. Всі присутні уважно слухали живий звук та насолоджувались атмосферою святкового дня закоханих. А після кожного виступу Лідії у залі лунали оплески.

У фінальній частині директор та вчителі Терпіннівського колегіуму «Джерело» подякували Лідії Анатоліївні за прекрасні хвилини творчості, за любов до слова, за можливість відчути щастя та бути потрібними у суспільстві.

Інформацію підготувала  доцент  Шарова Т.М.