Зростаємо разом: переймаємо досвід колег

27 квітня 2023 року голова Правління ГО «Інноваційні обрії України», професор Тетяна ШАРОВА долучилась до онлайн-зустрічі в рамках проекту «Об‘єднані наукою» від Офіс підтримки вченого на тему: «Взаємодія Верховної Ради України та наукових працівників в рамках реалізації парламентом законодавчої функції». Координаторкою проєкту та модератором заходу є Людмила Лісова.

Під час зустрічі учасники мали можливість прослухати корисні поради спікера Антона Моргуна –  головного консультанта секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України.

 

 

На зустрічі зі спікером була можливість отримати відповіді на питання: як писати звернення до Комітету Верховної Ради України, які часові межі розгляду надісланого звернення до Верховної Ради, яким чином треба формувати листи, аби звернення було чітким, зрозумілим, для чого подавати власні міркування до законопроєктів та яким чином вони можуть бути розглянуті та підтримані/відхилені.

Онлайн-комунікація з Антоном Моргуном надала можливості молодим науковцям долучатись до актуальним питань, що стосуються сфери освіти і науки, бути дотичними до затвердження нормативних актів, законів. Живе спілкування додало мотивації науковцям долучатись до громадського обговорення, не бути байдужими до освітнього та наукового контенту.

Вдячні організаторам за можливість долучитись до заходу та послухати  корисні поради від спікера. Разом до Перемоги!