Наука і науковці: кращі з кращих

20 травня 2023 року у Київському будинку вчених відбулась урочиста подія з відзначення кращих молодих науковців за результатами наукової діяльності 2022 року.

Уже три роки поспіль в Україні Радою молодих вчених при МОН України проводиться конкурс «Молодий вчений року». Молоді науковці країни мали право подавати результати власної наукової діяльності на всеукраїнському рівні, тим самим популяризуючи власні напрацювання в певних напрямах. Усього Радою молодих вчених при МОН України вибрано 100 номінацій, обиравши які, молоді науковці мали право гідно презентувати свої наробки.

 

 

Конкурс було організовано відповідно до Положення, що дозволило Оргкомітету та учасникам зорієнтуватися в термінах, вимогах та особливостях подання заявок.

Від Громадської організації «Інноваційні обрії України» до участі в Конкурсі долучилась голова ГО, доктор філологічних наук, професор Тетяна Шарова, яка представила роботу членів організації у напрямку розробленого та наповненого сучасним контентом Ютуб-каналу «Інноваційні обрії».

 

 

Номінація 02 Ютуб для науки передбачала від учасників 2 етапи роботи: оформлення заявки та голосування як підтримка громадськості. За результатами Конкурсу Громадська організація «Інноваційні обрії України» отримала перемогу в номінації 02 Ютуб для науки, що дозволило популяризувати українську науку засобами відеоконтенту.

В урочистій обстановці члени ГО «Інноваційні обрії України» отримали «науковий Оскар», що суттєво мотивуватиме інших членів Громадської організації до наукових звершень! Вітаємо усіх членів ГО «Інноваційні обрії України» із перемогою на Всеукраїнському рівні.

 

 

Попереду багато роботи, нових ідей та планів. Працює команда, яка має реалізовувати у подальшому намічені плани 2023 в освітньому та науковому просторі.