Активна молодь – пріоритет успішної країни!

Сьогодні голова правління ГО «Інноваційні обрії України» мала можливість долучитись до круглого столу «Стипендіати: досвід, реалії, можливості», що відбувся за участі стипендіатів державних іменних стипендій найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні.

 

Щорічно Державні іменні стипендії найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України - Героїв Небесної Сотні призначаються кращим молодим науковцям України. У вересні 2022 року за вагомий внесок у розвиток української науки, а також у розвиток демократичних та гуманістичних цінностей у сфері науки і освіти була рекомендована Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» до участі в конкурсі Державної іменної стипендії найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні на 2023 рік. То ж на заході з-за участі Міністра освіти і науки України доктор філологічних наук, професор Тетяна Шарова була присутньою як стипендіатка Героїв Небесної Сотні імені Юрія Поправки. 

 

 

На засіданні на початку заходу із вітальними словами до стипендіатів звернувся Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, голова Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України Олеся Ващук, а також секретар конкурсної комісії Олександр Прохорчук.

 

 

Під час круглого столу відбулося знайомство з кращими молодими науковцями-стипендіатами та їх власними напрацюваннями в сфері науки, освіти, громадської та волонтерської діяльності. На заході говорили про умови Конкурсу, а також подальше звітування щодо наукової діяльності. Невимушена комунікація учасників круглого столу дозволила сформувати подальші кроки та втілювати їх у життя. Приємно, що стипендіати справді працюють на благо нашої країни та увічнюють пам'ять Героїв Небесної Сотні.

 

 

Попереду багато роботи. Амбітні плани, що стоять перед нами, вимагають щоденної роботи у різних напрямках: освітньому, науковому, культурному тощо. Ми прагнемо будувати суспільство на міцному національно-патріотичному фундаменті, особливо сьогодні, коли крокуємо до Перемоги!

 

Дякую усім, хто дотичний до підтримки молодих учених, оскільки за молоддю майбутнє нашої держави!