Члени Громадської організації постійно розвиваються

31 травня 2023 року члени ГО «Інноваційні обрії України» Сергій ШАРОВ та Тетяна ШАРОВА долучились до вебінару «Нові можливості фінансування за рахунок європейських грантів». Спікер на заході: Олександр БЕДЮХ – старший науковий співробітник Київського національного університету імені Тараса Шевченка, експерт Консорціуму EEN – Ukraine.

 

 

Представлена тематика є актуальною, оскільки міжнародні партнери станом на сьогодні надають нашій країні великі можливості долучення до проектних заявок. Захід відбувся в онлайн режимі, що під час демонстрації переглянути особливості платформ, які можна використовувати для подання проєктних заявок.

 

 

На зустрічі учасники вебінару мали можливість прослухати інформацію про грантові програми для науковців, стартапів та малого бізнесу. Цікавими від спікера були меседжі щодо можливостей EEN (Enterprise Europe Network) у поширенні інформації про бізнес або проект та залучення партнерів. Однак, важливо було почути усім присутнім від спікера, що треба робити аби знайти партнерів та правильно оформити якісний проєкт. Запитувана сума фінансування на виконання проєкту також є ключовим моментом під час подання проєктної заявки. Спікером під час заходу було надано цінні поради з питань пошуку грантів та оформлення заявки за новими правилами.

 

 

У подальшому плануємо долучатись до різноманітних проєктних грантів, заповнюючи заявки та надсилаючи їх нашим партнерам на експертну оцінку. Така робота на сьогодні є викликом та потребує уважного підходу до справи. Розуміємо, що над цим працюватиме команда, що має досвід роботи та високий професіоналізм.

 

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА