Участь в роботі експертної комісії МОН

2 червня 2023 р. відбулось засідання предметної (галузевої) експертної комісії МОН з літератури (української та зарубіжної), участь у якому взяла доцентка кафедри суспільно-гуманітарних наук Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, кандидатка філологічних наук А.В. Землянська.

 

 

На засіданні розглядали результати експертизи модельних навчальних програм з української літератури, зарубіжної літератури та інтегрованого курсу для 5-6 класів (оновлені) і 7-9 класів НУШ, навчальні робочі зошити та методичні посібники для підготовки до ЗНО з української літератури. Ці матеріли було подано авторами на отримання Грифу МОН для використання в закладах середньої освіти. Одним із експертів модельних навчальних програм виступила доцент А.В. Землянська. Робота експертних груп при ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та подальше колективне обговорення висновків на засіданнях експертних комісій спрямовані на вдосконалення навчальних матеріалів, забезпечення освітнього процесу з предметів тільки якісним контентом.

 

Це сприятиме формуванню зі здобувачів освіти всебічно розвинених, компетентісно спрямованих особистостей, які в майбутньому стануть гарними фахівцями своєї справи й відповідальними громадянами своєї країни.

 

Інформацію підготувала доцент А.В. Землянська