Сучасна виставка: переміщені, але незломлені!

6-7 червня 2023 року в Києві в Мистецькому Арсеналі відбулася масштабна виставка «Схід-Експо 2023», де можна було представити релокований бізнес різних масштабів. До заходу долучились члени ГО «Інноваційні обрії України» професор Тетяна ШАРОВА та доцент Сергій ШАРОВ.

 

 

Метою виставки «Схід-Експо 2023»  є підтримка малих, середніх чи мікро підприємств, які змушені були переміститись після повномасштабного вторгнення рф в Україну. Для усіх, хто хотів бути присутнім на виставці вхід абсолютно безкоштовний. Додатково на виставці працювала ярмарка, де представники виставкових експозицій могли запропонувати своїм відвідувачам продукцію, яку виготовляють.

 

Для підприємств, що долучились до виставки така участь є також безкоштовною, оскільки усі витрати на оренду приміщення, а також перевезення виставкової продукції взяла на себе Програма розвитку ООН в Україні.

 

Організатори виставки переконані в тому, що подібні заходи дозволять людям побачити продукцію, що може бути доступною для подальшого використання, а також дізнатись про те, наскільки витривалими є українці, що не зламались під окупацією країни-агресора. Комерційна діяльність в Україні в повоєнний час буде стрімко відновлюватись, що свідчить про небайдужість активних громадян до бізнесових процесів в Україні.

 

У межах ярмарки-виставки відбувались майстер-класи, де відвідувачі могли побачити особливості вишивання, гончарства, рукоділля. Цікавими були заходи, де відвідувачі могли справді спробувати себе в напрямку гончарства та зробити власними руками тарілочку чи міні-глечик. Цікаві фото зони дозволили залишити в історії організований та проведений захід за Програмою розвитку ООН в Україні.

 

У подальшому члени ГО «Інноваційні обрії України» також будуть долучатись до подібних заходів, оскільки вони також є переміщеними та активними. За планом маємо багато ідей та заходів, які будемо реалізувати!

 

Інформацію підготувала Тетяна ШАРОВА